Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085-0644882

Autosloop en autosloperij Goirle

Sloopauto verkopen in Goirle? De autosloperij ook wel het autodemontage bedrijf heeft altijd interesse in uw oude auto. Het maakt voor het sloopbedrijf niet uit of uw auto nu een verlopen keuring heeft of helemaal total-los is de sloperij weet er wel raad mee. De oudere auto’s worden ingekocht voor de onderdelen. Naast gebruikte auto-onderdelen bevinden zich volop herbruikbare materialen op en aan uw auto. De autosloperij zal er zorg voor dragen dat deze materialen worden ontmanteld en kunnen worden hergebruikt. Ook wanneer u op zoek bent naar een specifiek onderdeel is het autodemontage bedrijf u graag van dienst. U kan online uw onderdelen aanvraag plaatsen. Hiermee bereikt u in een keer meerdere autosloperijen en zo is de kans groter dat u snel vindt wat u zoekt. Gaat u akkoord dan halen wij de auto kosteloos bij u op! Heeft u een sloopauto, of schadeauto? U kan deze ook online aanbieden, wij doen u graag een bod.

Hieronder ziet u het overzicht van autosloop bedrijven, autosloperijen in de regio Goirle


Autosloop Goirle

Een oudere auto kun je natuurlijk proberen particulier te verkopen! Echter wanneer het voertuig een hoge kilometerstand heeft bereikt kan het voorkomen dat de auto na maanden adverteren nog steeds niet is verkocht. Veel oudere auto’s worden immers moeizaam verkocht. Zeker als de kilometerstand hoog is en de APK verlopen datum al inzicht is. U kunt er dan ook voor kiezen de auto te gaan verkopen als zijnde sloopauto. Natuurlijk zal dit niet de hoogste prijs opleveren echter u bent dan wel verlost van de vaste laste van het voertuig en heeft geen omkijken meer aan de verantwoordelijkheden. Het is in Nederland namelijk zo geregeld dat wanneer de apk-keuring is verlopen u automatisch een boete verkrijgt vanuit de RDW. Deze bekeuringen zijn vaak zonde van uw geld! Met het direct verkopen van uw auto als zijnde sloopauto voorkomt u deze onnodige bekeuringen.

Schade-auto inkoop

De autosloperij koopt niet alleen sloopauto’s, oude auto’s met gebreken. Ook in de regio Goirle worden schade auto’s ingekocht. Een schade-auto is vaak een voertuig van een jongere bouwjaar. Vaak is het voertuig nog erg courant waardoor een aanrijding is deze flink beschadigd. De reparatie van een schade-auto is in de meeste gevallen nog wel mogelijk echter hierbij gaan de kosten vaak voor de baten uit. Het is in zo’n situatie gewoonweg voordeliger een soortgelijke occasion te kopen dan de auto te laten repareren.  Niet alleen bij de autosloperij in uw regio kunt u de schade-auto aanbieden. Uiteraard is ook mogelijk dat u gebruik maakt van ons sloopauto taxatieformulier. Wij bekijken graag uw aanvraag en zullen eventueel nog met u contact opnemen om het voertuig samen met u te bespreken. Indien nodig vragen wij u enkele foto’s te verzenden zodat wij beter beeld hebben van de schade. Aan de hand van deze informatie zal de inkoper u een bod doen.

Aluminiumrecycling,

Het autodemontage bedrijf is eigenlijk een oud ijzer firma. 80% van de massa van een sloopauto bestaat uit oud ijzer. Het gros van de delen welke niet worden verkocht zal dan ook zijn weg vinden in de wereld van metaalrecycling, shredders en bij mengen in de hoogovens. Naast oud ijzer zijn er ook voertuigonderdelen van aluminium zoals bijvoorbeeld de lichtmetalen velgen. Maar ook sommige motorblokken, cilinderkoppen en voor enkele auto’s de gehele carrosserie. Aluminium heeft over het algemeen een hogere dagwaarde als oud ijzer en is hierdoor interessanter voor metaalrecycling.

Autosloop en autosloperij in de omgeving van Goirle.

(Sloop)auto verkopen?

085-0644882

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)