Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 06-83593429

Autosloop en autosloperij Someren.

Sloopauto verkopen in Someren? De autosloperij ook wel het autodemontage bedrijf heeft altijd interesse in uw oude auto. Het maakt voor het sloopbedrijf niet uit of uw auto nu een verlopen keuring heeft of helemaal total-los is de sloperij weet er wel raad mee. De oudere auto’s worden ingekocht voor de onderdelen. Naast gebruikte auto-onderdelen bevinden zich volop herbruikbare materialen op en aan uw auto. De autosloperij zal er zorg voor dragen dat deze materialen worden ontmanteld en kunnen worden hergebruikt. Ook wanneer u op zoek bent naar een specifiek onderdeel is het autodemontage bedrijf u graag van dienst. U kan online uw onderdelen aanvraag plaatsen. Hiermee bereikt u in een keer meerdere autosloperijen en zo is de kans groter dat u snel vindt wat u zoekt. Gaat u akkoord dan halen wij de auto kosteloos bij u op! Heeft u een sloopauto, of schadeauto? U kan deze ook online aanbieden, wij doen u graag een bod.

Hieronder ziet u het overzicht van autosloop bedrijven, autosloperijen in de regio Someren.


 

Autosloperij Someren

In Nederland is de apk-keuring ingevoerd, deze algemene periodieke keuring houdt in dat uw auto moet voldoen aan de minimale veiligheidseisen. Zaken zoals de ruitenwissers die moeten werken en niet uitgedroogd mogen zijn. Maar ook voldoende banden profiel, goed zicht door vooruit. En nog tal van aspecten welke worden gecontroleerd tijdens een apk-keuring. Is de apk-keuring van uw auto verlopen dan heeft u wel een probleem. U mag dan niet meer de weg op met het voertuig. Doet u dit toch en veroorzaakt u ongeval dan zal uw verzekeraar de eventueel ontstaan de schade op u verhalen. Ook voertuigen welke met een verlopen apk-keuring bij u voor de deur staan en waar dus niet mee wordt gereden lopen het risico op een bekeuring. Deze bekeuring ontvangt u niet direct na het verstrijken van de verloopdatum. Maar twee maanden na de laatste APK vervaldatum loopt u groter risico op het verkrijgen van deze bekeuring. Let op dit gebeurt automatisch middels het computersysteem van de RDW. Zorg er daarom voor dat uw sloopauto is verkocht of opnieuw is gekeurd. Ook kunt u besluiten om de sloopauto tijdelijk buiten gebruik te stellen.

APK afgekeurde auto.

Het merendeel van de auto’s welke wordt binnengebracht op de autosloperij zijn APK afgekeurde auto. Tijdens de apk-keuring is duidelijk zichtbaar dat er verschillende gebreken zijn aan het voertuig. Zaken zoals uw banden, een nieuwe uitlaat, een nieuwe katalysator en ook nog eens de remblokken vervangen kosten een hoop geld. Zoveel geld dat dit de dagwaarde van het voertuig overstijgt. De meeste particuliere eigenaren besluiten dan het voertuig af te danken aan de autosloperij in hun omgeving. Het is in dit soort gevallen namelijk voordeliger om een andere auto aan te schaffen met een vol jaarkeuring.

Maar het tegendeel is ook waar. De autosloperij krijgt vaak genoeg ook auto’s aangeboden welke voorzien zijn van een nieuwe apk-keuring. De banden zijn net vervangen en de uitlaat. Maar vaak is men de distributie vergeten te vervangen. Dit kost namelijk veel geld en slaat men liever over! Wanneer men dan toch vrolijk door blijft rijden met de auto is de kans groot dat de riem een keer klapt. Vaak is er dan grote schade ontstaan aan de motor welke duizenden euro’s kost om te repareren. Verkoopt u een dergelijke auto dan kunnen wij u vaak nog een leuke vergoeding geven. Dit komt omdat verschillende onderdelen recent zijn vervangen. Vaak kunnen wij deze onderdelen goed als tweedehands auto-onderdeel verkopen waardoor wij u ook een beter prijs kunnen betalen voor de sloopauto.

Autosloperij in de omgeving van Someren.

Achtmaal
Bergeijk
Bergen op Zoom
Berlicum NB
Bosschenhoofd
Boxmeer
Boxtel
Breda
Budel
Cuijk
Den Bosch
Dongen
Eindhoven
Geldrop
Gemert
Goirle
Hedel
Heesch
Helmond
Hilvarenbeek
Kaatsheuvel
Maarheeze
Made
Nederhemert
Oeffelt
Oisterwijk
Oss
Ossendrecht
Oud Gastel
Rijkevoort
Rijswijk NB
Roosendaal
Rucphen
Schijndel
Someren
Sprang-Capelle
Sprundel
Tilburg
Uden
Udenhout
Veghel
Veldhoven
Volkel
Waalre
Waalwijk
Wintelre
Zeeland
Zevenbergen
Zevenbergschen Hoek
Zundert

(Sloop)auto verkopen?

06-83593429

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)