Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085-0644882

Autosloop en autosloperij Tilburg

Sloopauto verkopen in Tilburg? De autosloperij ook wel het autodemontage bedrijf heeft altijd interesse in uw oude auto. Het maakt voor het sloopbedrijf niet uit of uw auto nu een verlopen keuring heeft of helemaal total-los is de sloperij weet er wel raad mee. De oudere auto’s worden ingekocht voor de onderdelen. Naast gebruikte auto-onderdelen bevinden zich volop herbruikbare materialen op en aan uw auto. De autosloperij zal er zorg voor dragen dat deze materialen worden ontmanteld en kunnen worden hergebruikt. Ook wanneer u op zoek bent naar een specifiek onderdeel is het autodemontage bedrijf u graag van dienst. U kan online uw onderdelen aanvraag plaatsen. Hiermee bereikt u in een keer meerdere autosloperijen en zo is de kans groter dat u snel vindt wat u zoekt. Gaat u akkoord dan halen wij de auto kosteloos bij u op! Heeft u een sloopauto, of schadeauto? U kan deze ook online aanbieden, wij doen u graag een bod.

Hieronder ziet u het overzicht van autosloop bedrijven, autosloperijen in de regio Tilburg


Sloopauto verkopen Tilburg?

Wij kopen landelijk sloopauto’s op. Ook in uw regio kunnen wij uw auto kosteloos ophalen. Meld voor een direct bod uw auto online aan. Wij zullen dan geheel vrijblijvend uw sloopauto taxeren op waarde. Natuurlijk kunt u ook direct contact opnemen met een van onze inkopers zij helpen u graag verder.

Is de APK verlopen?

Ford EscortSloopauto’s worden de autosloperij binnen gebracht omdat de APK is verlopen en repareren teveel kosten met zich meebrengt. Zeker wanneer een auto nog maar een beperkt dagwaarde heeft en nog geen € 500  meer waard is het niet rendabel meer om voor € 1000 aan de auto te laten verspijkeren. Veel auto-eigenaren besluiten dan de auto van de hand te doen. Maar wie koopt nu een auto met een verlopen APK. Veel particulieren zullen geen interesse meer tonen in het voertuig. Tenzij uw auto op een of andere manier bijzonder is en wellicht een jong timer zal worden. Het merendeel van de auto’s wat zich in een slechte toestand bevindt belandt op een gegeven moment op de autosloperij. Hier zal de auto op milieuvriendelijke wijze worden gedemonteerd. Dit betekent dat alle vloeistoffen, oliën die zich in de auto bevinden worden afgetapt en afgevoerd naar specifieke verwerkers. De nog bruikbare onderdelen worden als groene auto-onderdelen terug in de markt gezet. Het is immers veel milieuvriendelijker om tweedehands auto onder de aanschaffen hiermee bespaart ook nog in uw portemonnee.

Heeft u een sloopauto voor de deur staan?

Wij van autosloop.nl hebben interesse in alle merken en modellen auto’s. Wij kunnen uw sloopauto dan ook gratis en voor niets bij u ophalen. Vaak betalen wij u nog een hoog bedrag voor de kapotte auto. Het voertuig zal door ons op een correcte wijze worden gedemonteerd. Nog goede, bruikbare onderdelen proberen wij te verkopen. Materialen zoals oud ijzer, aluminium maar ook kunststof zullen wij uit auto demonteren zodat deze grondstoffen opnieuw kunnen worden gebruikt. Wist u dat wel 95% van de oude auto kan worden hergebruikt. Hierdoor kunnen wij u een leuke vergoeding geven wanneer wij uw auto mogen inkopen. Wilt u graag willen weten wat wij nog voor uw auto kunnen betekenen? Hiervoor kunt u online de auto aanbieden middels de website. Ook is het mogelijk om direct telefonisch contact met ons op te nemen zodat wij een vrijblijvende sloopauto-taxatie kunnen verrichten.

Schadeauto verkopen regio Tilburg.

De gemiddelde leeftijd van sloopauto is ±17 jaar oud. Veel onderdelen kunnen in Nederland niet meer worden verkocht en worden hierdoor in bulk geëxporteerd. Over het algemeen zijn dit motorblokken, versnellingsbakken en of aandrijfassen, startmotoren. Deze onderdelen gaan voornamelijk naar werelddelen zoals Afrika waar meer vraag is naar gebruikte auto-onderdelen van oudere auto’s. In Nederland zijn we eigenlijk meer op zoek naar jonge schadevoertuig. De onderdelen afkomstig van een schade-auto kunnen in Nederland goed worden verkocht. Er is namelijk veel vraag naar tweedehands onderdelen van auto’s tussen de vijf en de tien jaar oud. Deze onderdelen zijn vaak stukken goedkoper als bij de dealer waardoor deze vaak snel zijn verkocht.

Autosloop & Autosloperij in de omgeving van Tilburg.

(Sloop)auto verkopen?

085-0644882

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)