Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085-0644882

Onderdelen zoeken voor uw oldtimer.

Heeft u een klassieker, een auto van minsten 20 jaar oud? Veel hobbyisten willen hun auto zoveel mogelijk terug krijgen in de originele staat. Want een oldtimer in zijn oorspronkelijke staat heeft meerwaarde. Veel van deze oudere auto’s worden compleet opnieuw opgebouwd. Gebreken zoals roest en corrosie worden vakkundig verholpen zodat roest geen tweede kans krijgt. Het goed restaureren van een oude auto is een tijdrovende en kostbare klus. Pas wanneer de auto helemaal opnieuw is opgebouwd en strak is gezet wordt het resultaat zichtbaar.

Niet alle auto’s worden teruggebracht in hun originele staat. Wanneer men van een VW-kever een Rat Rot maakt lijkt de auto hopeloos verroest. Echter schijn bedriegt, veel onderdelen zijn wel vervangen en gerepareerd, de auto ziet er echter uit als een Kever die jarenlang op de boerderij in de schuur heeft gestaan.

Veel Oldtimers gesloopt, of naar het buitenland.

Mini couperDoor de steeds maar strenger wordende milieu regelgeving zijn veel oldtimers in waarde gedaald. Voornamelijk oude diesel auto’s werden niet meer verkocht. De eigenaren werden belast om het volle pond aan wegenbelasting te betalen waardoor de auto’s te duur worden voor hobbymatig gebruik. Enkele oldtimers werden in het buitenland verkocht aangezien de vraag naar diesel- oldtimers binnen Nederland compleet was weg gevallen. Veel restauratie objecten zoals een leuke Mercedes-Benz diesel werden direct naar de autosloop gebracht. Reparatie en herstel had door deze maatregel geen enkele zin meer.

De onderdelen voor uw oldtimer,

Heeft u een Oldtimer en zoekt u een specifiek onderdeel, dan kunt altijd gaan zoeken op de autosloperij. Wanneer uw auto echter al de nodige jaren oud is, dan wordt het vaak lastig de juiste onderdelen te vinden. Veel oudere auto’s zijn al gedemonteerd en reeds vernietigd waardoor de sloperij u alleen maar kan helpen aan onderdelen van veel jongere sloopauto’s. Beter gaat u gerichter op zoek: er zijn tal van clubs met leden-dagen waar hobbygenoten hun overtollige onderdelen te koop aanbieden. De kans dat u hier wel vindt wat u zoekt, is veel groter.

(Sloop)auto verkopen?

085-0644882

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)