Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085-0644880

Sloopauto laten ophalen.

Heeft u een auto met een groot technisch probleem waardoor u de auto niet meer kunt verplaatsen? Dan halen wij de auto kosteloos bij u aan huis op. Zowel voertuigen met schade als met een verlopen APK-keuring kunnen wij gratis bij u aan huis ophalen in geheel Nederland. Niet alleen als uw auto niet verzekerd is, maar ook als uw auto een verlopen APK-keuring heeft mag u geen gebruik meer maken van de openbare weg. U riskeert niet alleen een boete; het heeft immers grote gevolgen als u juist dan een ongeluk veroorzaakt. Uw verzekeraar zal de gevolgschade in dat geval op u verhalen. Hier zit niemand op te wachten vandaar dat wij voor de auto kosteloos ophalen! Meestal krijgt u van ons ook nog een vergoeding voor de oude auto!

Kosteloos ophalen!

Het merendeel van de auto’s die via autosloop.nl worden aangeboden worden gratis bij u aan huis opgehaald. Vaak heeft de auto nog voldoende onderdelen die kunnen worden verkocht waardoor dit een investering is voor de sloperij! Daarnaast bestaat uw auto uit oud ijzer en andere ferro en no ferro metalen wat na recycling op zichzelf al een restwaarde heeft.

Zelf slopen niet meer mogelijk!

Op veelvuldig verzoek van de ARN heeft de RDW de mogelijkheid voor zelfstandig demonteren van auto’s door particulieren gestopt. Voorheen konden particulieren / consumenten hun oudere auto nog zelf demonteren. U moet dan het kenteken en kentekenbewijs op sturen naar Veendam. Uit onderzoek van de ARN bleek dat veel dubieuze autobedrijven misbruik maakten van deze regeling. Bedrijven die niet erkend waren als autosloperij en niet over de juiste milieu vergunningen beschikten maakten veelvuldig misbruik van deze regeling. Auto’s ouder dan 15 jaar mochten nog zelfstandig worden gedemonteerd! Per 1 april 2015 is er een einde gekomen aan deze regeling. U moet nu uw auto laten demonteren door een RDW erkende autosloperij! Het kan hierdoor voorkomen dat er auto’s worden aangeboden zonder motor, of versnellingsbak, voertuigen die al deels zijn gesloopt. Vaak kunnen wij alsnog een gratis ophaaldienst voor u betekenen. Let wel: er zullen voor degelijke auto’s geen hoge inkoopprijzen worden betaald.

(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Meld hier vrijblijvend je auto aan

Hi! Kom in direct contact met onze inkoopafdeling op Whatsapp.