Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085 06 44 884

Je sloopauto inleveren snel en gemakkelijk

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

De autosloperij van nu is in geen enkel opzicht te vergelijken met de sloperij van een aantal jaren geleden. Destijds was sprake van een berg met oude en verweerde auto’s, vaak ergens in een weiland. Tegenwoordig is de sloperij een moderne onderneming geworden. Auto’s worden bij de sloperij op zeer vakkundige en milieuvriendelijke wijze gesloopt. En dat wat resteert van een auto, kunt u makkelijk in een boodschappentas opbergen. Zeker de milieuaspecten spelen een steeds belangrijkere rol binnen de sloperij. Het is voor een sloperij een uitdaging geworden om een auto op zo milieuvriendelijke wijze te slopen.

Kiest u ook voor onze sloperij?

U kunt tegenwoordig als u een sloopauto hebt ook kiezen voor een of dé sloperij. Kiest u voor deze autosloperij, dan weet u zeker dat de auto op een zo milieuvriendelijke wijze gesloopt zal worden. Biedt u een sloopauto aan bij een dergelijke sloperij, dan wordt de auto in eerste instantie ontdaan van de nog aanwezige vloeistoffen. Deze worden opgeslagen en opgevangen in speciale tanks. De nog bruikbare onderdelen worden vervolgens van de auto gehaald en gerecycled. Deze onderdelen worden vervolgens te koop aangeboden en krijgen zo een tweede leven. Ideaal, want zo wordt de al zo grote afvalberg niet nog eens groter. Zo wordt het milieu en de planeet dus nadrukkelijk gespaard.

Standaard meer geld voor jouw sloopauto als u kiest voor onze sloperij

Kiest u voor onze autosloperij, dan heeft dat meer voordelen. Omdat de auto op vakkundige wijze gestript wordt en nog bruikbare onderdelen te recyclen zijn, krijgt u standaard meer geld als u een sloopauto bij deze sloperij aanbiedt. Kiest u voor een sloperij met nadrukkelijk oog voor de planeet en het milieu, dan heeft dat een groot aantal voordelen. De sloperij haalt de auto gratis bij u op. Kiest u hiervoor, dan kiest u eveneens voor de meest milieuvriendelijke demontage.

U zorgt er voor door voor onze sloperij te kiezen dat er sprake is van zeer weinig restafval. U kunt uw auto in eerste instantie via de website aanbieden. Dit gaat heel simpel. U geeft uw naam en telefoonnummer, net als uw e-mailadres. Vervolgens laat u weten waar u woont, voert het kenteken van de betreffende auto in en laat weten wat het merk van de auto is, zoals u ook het type aangeeft. U krijgt vervolgens een aanbod van de autosloperij.

De sloperij haalt de auto gratis bij u thuis op

Gaat u akkoord met het aanbod dat de sloperij u gedaan heeft, dan wordt de auto gratis bij u opgehaald. Over ontzorging gesproken. De sloperij is actief in de steden Utrecht, Arnhem, Eindhoven, Amsterdam, Nijmegen, Bergen op Zoom, Den Haag, Tilburg, Breda, Rotterdam, Den Bosch en Roosendaal. Bent u in deze steden of de nabije regio woonachtig, dan is het dus zeer verstandig om juist met deze sloperij zaken te gaan doen. U krijgt dan in elk geval altijd een prima prijs voor de sloopauto.

Uiteraard krijgt u een vrijwaringsbewijs van het RDW als uw sloopauto opgehaald wordt

Haalt de sloperij de auto bij u thuis op, dan ontvangt u van de chauffeur meteen een RDW vrijwaringsbewijs. U bent dan niet langer verantwoordelijk voor de auto, die nu niet meer op uw naam geregistreerd staat. U moet dan alleen nog maar de verzekering en de belasting inlichten dat u de auto verkocht heeft. Zoals gesteld staat de sloperij garant voor een hoge opkoopprijs vanwege de te recyclen onderdelen van de auto. De service die verleend wordt is bovendien zeer snel. Als u een auto te koop aanbiedt en u bent akkoord met het voorstel, dan kunt u op zeer korte termijn een afspraak maken met de sloperij en wordt de auto op heel korte termijn opgehaald.

Het belang van het krijgen van een vrijwaringsbewijs

Het is als u een sloopauto verkoopt uitermate belangrijk dat u een vrijwaringsbewijs ontvangt, iets dat de autosloperij dus altijd voor u in orde maakt. Het vrijwaringsbewijs is een document dat als bewijs gebruikt kan worden om aan te tonen dat het kenteken van de verkochte auto niet langer op uw naam staat. U als verkoper ontvangt dus dit vrijwaringsbewijs als u de auto aan de sloperij verkoopt.

Zolang de tenaamstelling niet is overgeschreven op naam van de sloperij, blijft u aansprakelijk voor alles wat er met het voertuig gebeurt en wordt u dus ook verantwoordelijk gehouden voor de belasting, de verzekering, de APK keuring en eventuele bekeuringen die de auto op naam krijgt. De sloperij is een door het RDW erkende onderneming. Dergelijke bedrijven mogen zelf RDW vrijwaringen uitschrijven.

Zaken doen met onze sloperij is goed voor milieu, planeet en uw portemonnee

Zaken doen met de sloperij is zeer verstandig, zeker als u niet alleen oog heeft voor uw eigen portemonnee, maar ook voor alles wat er om u heen gebeurt. Kiest u voor deze sloperij, dan doet u zaken met een sloperij die in het bezit is van het KZD certificaat, niveau 3. Wat dit betekent? Dit betekent dat de sloperij voldoet aan strenge eisen en dat er sprake is van verantwoorde demontage volgens de wettelijke voorschriften en verkoop van geïdentificeerde, geclassificeerde gebruikte onderdelen met garantie.

De sloperij moet door het bezit van dit certificaat continu bezig zijn met de verbetering van het demontageproces en moet voldoende aandacht besteden aan de tevredenheid van de klant. Kiest u voor de sloperij, dan weet u zeker dat uw auto op een zo groen mogelijke manier gesloopt wordt. En dat is gelukkig steeds meer mensen heel veel waard. Steeds meer mensen maken deze verantwoorde keuze en dat is een goed signaal, zeker ook voor het milieu en de planeet.

uitgebrand, auto voor sloperij

Ook voor prima en goedkope onderdelen bent u hier aan het juiste adres

De autosloperij doet meer dan alleen het slopen van auto’s. Het is meteen ook het adres waar u op voordelige wijze in het bezit kunt komen van nog prima auto-onderdelen. Deze onderdelen kunt u voor een zeer vriendelijke prijs aanschaffen en u kunt er nog jarenlang plezier aan beleven. Als u zeker wilt weten of een door u gezocht onderdeel ook beschikbaar is, is het wel verstandig eerst even contact op te nemen. Het aanbod is sterk wisselend namelijk. Als u zekerheid wenst, kunt u ons bellen via 085-0644882 of het contactformulier invullen. Verstandig eerst contact op te nemen, het kan u een vergeefse rit besparen namelijk.

Wat gaat er precies met de auto gebeuren?

Veel mensen die kiezen voor onze autosloperij en die hun auto op laten halen, zijn erg benieuwd wat er vervolgens met de auto gaat gebeuren. Welnu, in eerste instantie wordt de auto dus bij u opgehaald en naar de innovatieve en zeer milieuvriendelijke demontagehal gebracht. Daar worden eerst alle vloeistoffen uit de auto gehaald. Ook wordt alle rubber uit de auto gehaald. Vervolgens worden de nog te gebruiken onderdelen uit de auto verwijderd, zodat die straks een tweede leven kunnen krijgen. Ook het ijzer wordt uit de auto verwijderd en ook dit materiaal wordt gebruikt voor recycling. Dat wat dan nog resteert, wordt vervolgens samengeperst en verhandeld.

Recyclen is het toverwoord als u kiest voor deze autosloperij

De sloperij zal trachten zoveel mogelijk van de sloopauto te hergebruiken. Mocht u op zoek zijn naar een bepaald onderdeel, dan kunt u overigens ook contact opnemen met het speciale contactformulier dat u op onze website vindt. U laat weten welk onderdeel u precies zoekt en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen en aangeven of het onderdeel op voorraad beschikbaar is.

Natuurlijk is kiezen voor de sloperij niet duurder dan kiezen voor een traditionele sloperij, integendeel zelfs!

Veel mensen denken dat kiezen voor een sloperij vanwege de strenge milieueisen waaraan de onderneming moet voldoen wel extra duur zal zijn. Niets is echter minder waar. Natuurlijk is op een maatschappelijk verantwoorde manier ondernemen niet duurder voor u als klant. Dat zou het doel immers voorbij schieten en de omgekeerde wereld zijn. Omdat de producten voor recycling gebruikt worden, kan juist een extra hoge prijs voor de sloopauto aangeboden worden. Dat maakt zaken doen met de sloperij dus nog aantrekkelijker. U bent in elk geval nooit meer geld kwijt dan wanneer u kiest voor een reguliere sloperij.

De ontwikkeling van de sloperij in Nederland; het kaf is van het koren gescheiden

De ontwikkeling van de sloperij staat misschien wel symbool voor de ontwikkeling van de sloperij in Nederland. Het is bijna niet meer voor te stellen dat er in de negentiger jaren zo rond de 2500 sloperijen actief waren. Dit aantal is vooral door toedoen van de overheid vervolgens sterk teruggelopen. Bekend is dat er in 2015 ongeveer nog 700 sloperijen actief waren. Daarmee werd het kaf van het koren gescheiden en bleven alleen de beste sloperijen over. Van de nog actieve sloperijen in ons land zijn ongeveer vijfhonderd officieel door het RDW erkende bedrijven.

Steeds meer sloperijen hebben zich de afgelopen jaren, net als ons toegelegd op het hergebruik van onderdelen van de auto. Deze ontwikkeling is dus niet alleen goed voor milieu en de planeet, maar dus ook zeer aantrekkelijk voor de consument. Die kan de auto onderdelen namelijk tegen een vriendelijke prijs aanschaffen waardoor het repareren van de auto een stuk goedkoper geworden is.

sloperij auto. kapot

Geen sprake meer van een stapel sloopauto’s ergens in een afgelegen weiland

Van een stapel sloopauto’s ergens in een weiland is om genoemde reden dus al lang geen sprake meer. De moderne autosloperij is een hightech bedrijf geworden waar op uiterst milieuvriendelijke wijze auto’s gedemonteerd worden en waar u voor een aantrekkelijke prijs nog originele en prima te gebruiken onderdelen aan kunt schaffen. De gecertificeerde sloperijen dienen aan zeer strenge eisen te voldoen. Kenmerkend van de moderne autosloperij is ook de innovatiedrang. De sloperijen proberen het demontageproces steeds opnieuw te perfectioneren en proberen eveneens de voetafdrukken voor planeet en milieu zo klein mogelijk te maken. En dat is natuurlijk een uitstekende ontwikkeling.

Het is gemakkelijk en snel werken met deze moderne sloperij

Wilt u ook zaken gaan doen met ons? Dan kunt u in eerste instantie uw auto via de website te koop aanbieden. U ontvangt altijd een scherp bod van de sloperij, die vervolgens geheel gratis de auto bij u thuis weg komt halen. Op het moment van verkoop kunt u meteen geld krijgen en ontvangt u eveneens het belangrijke vrijwaringsbewijs. Daardoor staat het kenteken van de auto niet langer op naam en bent u dus niet langer verantwoordelijk voor alles wat er met de auto gebeurt.

Maak gebruik van het contactformulier die u op de website van de sloperij vindt

Onze sloperij maakt het u gemakkelijk en denkt met u mee. Om die reden geven wij aan dat als u langs wilt komen voor de aankoop van een bepaald onderdeel, u beter vooraf eerst even contact op kunt nemen. U kunt dan informeren of het onderdeel ook daadwerkelijk op voorraad beschikbaar is. Door eerst te informeren kunt u een vergeefse rit besparen. En dat is beter voor het milieu! Heeft u meer vragen? Maak dan gebruik van het contactformulier dat u op de website van de autosloperij vindt.

De specialisten van onze sloperij kunnen u altijd verder helpen en hebben de antwoorden op al uw prangende vragen. Verstandig dus om zaken te doen met een sloperij die niet alleen bezig is met het slopen van een auto, maar daarbij probeert zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu. Onderdelen krijgen een tweede leven en dat wat resteert van een volledig gestripte auto is miniem en kunt u in een boodschappentas bewaren. Hoe anders is dat als u deze situatie vergelijkt met die van voorheen. En let op, de sloperij is nog steeds volop in ontwikkeling. Niet voor niets behoort innovatie tot de kernwaarden van deze moderne onderneming.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)