Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085-0644880

Autosloop en autosloperij Breskens.

Sloopauto verkopen in Breskens? De autosloperij ook wel het autodemontage bedrijf heeft altijd interesse in uw oude auto. Het maakt voor het sloopbedrijf niet uit of uw auto nu een verlopen keuring heeft of helemaal total-los is de sloperij weet er wel raad mee. De oudere auto’s worden ingekocht voor de onderdelen. Naast gebruikte auto-onderdelen bevinden zich volop herbruikbare materialen op en aan uw auto. De autosloperij zal er zorg voor dragen dat deze materialen worden ontmanteld en kunnen worden hergebruikt. Ook wanneer u op zoek bent naar een specifiek onderdeel is het autodemontage bedrijf u graag van dienst. U kan online uw onderdelen aanvraag plaatsen. Hiermee bereikt u in een keer meerdere autosloperijen en zo is de kans groter dat u snel vindt wat u zoekt. Gaat u akkoord dan halen wij de auto kosteloos bij u op! Heeft u een sloopauto, of schadeauto? U kan deze ook online aanbieden, wij doen u graag een bod.

Hieronder ziet u het overzicht van autosloop bedrijven, autosloperijen in de regio Breskens.


Sloopauto verkopen Breskens?

Wij kopen landelijk sloopauto’s op. Ook in uw regio kunnen wij uw auto kosteloos ophalen. Meld voor een direct bod uw auto online aan. Wij zullen dan geheel vrijblijvend uw sloopauto taxeren op waarde. Natuurlijk kunt u ook direct contact opnemen met een van onze inkopers zij helpen u graag verder.

Online registratie autodemontage.

Wat is nu eigenlijk een erkend autodemontage bedrijf. Om in Nederland een autosloperij te mogen vestigen moet het bedrijf beschikken over een milieuvergunning. Zo’n milieu vergunning verkrijg je niet zo maar. Veel autosloperijen, autodemontage bedrijven bestaan al jaren waardoor men van oud her een milieu vergunning heeft verkregen. Als je goed rond kijk zijn genoeg autosloperijen in buiten gebied zijn gevestigd. Dit is alleen maar mogelijk omdat er al jaren autodemontage activiteiten worden uitgevoerd. Mocht u meer willen weten over de regelgeving die vanuit de overheid wordt opgelegd dan staat dit beschreven in het “besluit beheer autowrakken

Naast de milieu vergunning dient het bedrijf te worden erkend door de RDW. Om voertuigen te mogen afmelden moet het bedrijf erkend worden voor de ORAD melding wat staat voor het online registratie autodemontage. Dit betekent dat de sloopauto als vernietigd mag worden opgegeven. Uw kenteken bestaat dan niet meer. De autosloperij zal er voor zorgen dat de auto volgens de nu geldende milieu regels wordt gesloopt. Hiervoor moet men beschikken over een vloeistof dichte vloer! en een droog leg installatie zodat alle oliën uit de auto kunnen worden verwijderd. Daarnaast moet het bedrijf een massa balans opstellen zodat inzichtelijk is waar welke afvalstromen naar toe gaan.

Welke erkenningen bestaan er nog meer.

Naast de basiserkenning die door de RDW wordt verstrekt heeft de ARN en de STIBA het initiatief genomen om verdere normen te ontwikkelen voor het autodemontage. Dit is de norm KZD wat staat voor Kwaliteit Zorg Autodemontage. Hierin worden drie niveaus aangegeven. Voor alle niveaus geldt dat het autodemontage minimaal moet beschikken over een ORD erkenning.

KZD* niveau één is het basisniveau dat bestaat uit een ORD erkenning. Daarnaast zijn bedrijfsprocessen op papier gezet en is het inzichtelijk hoe de demontage van een sloopauto verloopt.

KZD**  Op dit hogere niveau worden tweedehands auto-onderdelen visueel getoetst. Daarnaast zijn motorblokken, startmotoren en andere auto-onderdelen herleidbaar zodat er geen fraude kan worden gepleegd. Ook zijn er leveringsvoorwaarden opgesteld en kan men garantie verlenen op het auto-onderdelen. Men richt zich op de regionale markt particulieren en garagebedrijven.

KZD*** Dit is de hoogst haalbare certificering zodat men de zogenaamde groene onderdelen kan verkopen. Dit zijn tweedehands auto-onderdelen met garantie die niet alleen visueel zijn getest op functie maar ook aan meerdere andere test zijn onderworpen. Verder is veel aandacht besteed aan procesverbetering binnen het autodemontage bedrijf. Men richt zich op een grotere afzet publiek zoals importeurs en dealers en verzekeraars.

Autosloop en autosloperij in de omgeving van Breskens.

(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Meld hier vrijblijvend je auto aan

Hi! Kom in direct contact met onze inkoopafdeling op Whatsapp.