Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085 06 44 884

Je sloopauto inleveren snel en gemakkelijk

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Als u een sloopauto in uw bezit heeft en daar graag vanaf wilt, dan is het prima om ons als specialist in autodemontage in de arm te nemen. Als geen ander zijn wij in staat de auto op zeer milieuvriendelijke wijze te demonteren. Nog bruikbare onderdelen halen we van de auto en krijgen een tweede leven en de rest van de wagen wordt gestript. Dat wat resteert van de auto past gemakkelijk in de gemiddelde boodschappentas. Door voor ons te kiezen, kiest u voor ontzorging op de best mogelijke manier en weet u zeker dat u met een specialist in autodemontage te maken hebt die de footprint voor milieu en planeet zo beperkt mogelijk probeert te houden.

Behalve het op vakkundige wijze demonteren van auto’s, kunnen wij u overigens op tal van andere vlakken goed van dienst zijn. Zo koopt u bij ons bijvoorbeeld ook een prima tweedehands auto en kunnen we u de nodige hulp bieden mocht u overwegen om auto’s te gaan importeren of exporteren. Daarmee kunnen we vol trots zeggen dat we een zeer veelzijdige specialist in autodemontage geworden zijn bij wie het altijd zeer prettig zaken doen is.

Kies voor de specialist in autodemontage als u van uw auto af wilt

Als u de beschikking heeft over een sloopauto waar u niks mee kunt, dan kunt u die bij ons als specialist in autodemontage prima via onze website aanbieden. Deze service is geheel gratis. U voert behalve uw eigen gegevens ook de gegevens van de auto in. Wij als specialist in autodemontage kijken vervolgens naar de auto en doen u al snel een altijd reëel en eerlijk bod. Gaat u daarmee akkoord, dan kunt u er op rekenen dat wij de auto geheel gratis bij u weg komen halen en dat de auto op de best mogelijke manier gedemonteerd wordt. Dat gebeurt echter niet nadat we u betaald hebben natuurlijk en we u in het bezit hebben gebracht van het RDW vrijwaringsbewijs.

Wij geven u bij de deal meteen het zo belangrijke vrijwaringsbewijs

Het vrijwaringsbewijs is, zo weten we als specialist in autodemontage heel goed, onmisbaar als u besluit een auto te verkopen. Met dit document kunt u aantonen dat het kenteken niet meer op uw naam staat namelijk. Heeft u geen vrijwaringsbewijs, dan blijft u en niemand anders verantwoordelijk voor alles wat met de auto te maken heeft. Dat betekent dat u nog steeds verantwoordelijk bent voor de motorrijtuigenbelasting, de verzekering en de APK keuring.

Ook als iemand anders en bekeuring zou krijgen met de auto, ploft bij u de nota op de mat. Het is dus erg belangrijk dat u meteen na de deal in het bezit komt van een vrijwaringsbewijs. Wij als specialist in auto demontage zijn een door het RDW erkende onderneming. Dat betekent dat we zelf vrijwaringsbewijzen uit kunnen schrijven. Dat doen we dus meteen als we de auto bij u thuis op komen halen.

Altijd een eerlijke prijs voor de auto bij de specialist in autodemontage

Door zaken te doen met ons als specialist in autodemontage, bent u verzekerd van een eerlijke prijs voor de auto. Sterker nog, omdat we specialist in autodemontage zijn en nog bruikbare auto-onderdelen een tweede leven geven en verkopen, bent u bij ons verzekerd van een zeer hoge prijs voor de sloopauto. Nog een extra reden dus om toch vooral zaken met ons te gaan doen. Er is geen andere specialist in autodemontage die een zo hoge koopprijs voor uw sloopauto biedt namelijk.

Wij kunnen uw sloopauto overal vandaan halen en dat geheel en al gratis

Het aanmelden van uw sloopauto bij ons als specialist in autodemontage is een fluitje van een cent overigens. U geeft uw eigen gegevens door en meldt het merk, type, kenteken en bouwjaar van de auto. U kunt aangeven wat de gebreken aan de auto zijn. Wij als specialist in autodemontage beoordelen de auto en komen met een bod. Bent u akkoord, dan rest nog een afspraak te maken over de dag waarop de auto gehaald wordt. Ook wat dat betreft zijn wij zeer flexibel.

Het maakt niet uit welk merk auto u aanbiedt en het maakt ons niet uit waar in ons land u woonachtig bent. We hebben landelijke dekking en kennen alle dorpen en steden in ons land. Het maakt ons ook al niet uit waar we als specialist in autodemontage de auto vandaan moeten halen. Dit kan dus prima bij u thuis zijn, het kan eveneens bij uw werk zijn bijvoorbeeld. Het doet er voor ons niet toe.

Laten we de afvalberg die er al is niet nog groter worden

Als we uw auto demonteren, dan halen we de nog te gebruiken onderdelen van de auto. Die krijgen een plaats in ons magazijn en bieden we te koop aan. Daardoor krijgen de onderdelen een tweede leven en helpen we om de afvalberg die er in de wereld is niet nog groter te laten groeien. Dat betekent ook meteen dat u bij ons als expert in autodemontage altijd tegen een zeer geschikte prijs een auto-onderdeel kunt kopen. De onderdelen zijn origineel en nog prima te gebruiken.

Niet voor niets geven we standaard drie maanden garantie op de onderdelen die we verkopen. Net als het aanmelden van een sloopauto is ook het zoeken van een onderdeel gemakkelijk. U voert uw kenteken in en kunt zo meteen zien of het door u gewenste onderdeel op voorraad is. U kunt daarnaast ook zoeken op merk en type auto. Gemakkelijker kunnen we u het niet maken.

De auto’s worden gestript in onze moderne autodemontage hallen

Wanneer we de auto bij u thuis gehaald hebben, wordt de auto naar een van onze moderne autodemontage hallen gebracht. Deze hallen zijn zo geprepareerd, dat er amper schade aan het milieu en de planeet zal ontstaan. In eerste instantie zullen de vloeistoffen uit de auto verwijderd worden en opgevangen worden in speciale tanks. Vervolgens wordt de auto minutieus gestript en halen we zoals gesteld de nog bruikbare onderdelen van de auto. Wat er uiteindelijk resteert van de auto is zo klein, dat het met gemak past in de boodschappentas. Daarmee beperken we het afval en zorgen we dus goed voor het milieu en de planeet.

We werken elke dag aan manieren om ons werk nog beter te kunnen doen

Met genoegen houden wij als specialist in autodemontage ons aan de strenge milieueisen die tegenwoordig aan ons gesteld worden. We omarmen ze en proberen zelf die regels te overtreffen. Elke dag opnieuw zoeken we naar manieren hoe we het werk nog beter kunnen doen en hoe we nog vriendelijker voor het milieu ons werk kunnen doen. Niet voor niets staat onze werkwijze als zeer innovatief te boek en elke dag leggen we de lat weer een stukje hoger. We hechten bovendien aan een zo groot mogelijke klanttevredenheid.

Ook ondersteuning bij het importeren en exporteren van auto’s

Behalve als specialist in autodemontage kunnen we u op een nog veel breder vlak prima van dienst zijn overigens. Zo zijn we ook uw partner als het gaat om de import en de export van auto’s. Wilt u auto’s importeren of exporteren, dan komt daar nogal wat bij kijken. Wat te denken van het verkrijgen van de benodigde douanepapieren bijvoorbeeld. Wij weten wat dat betreft hoe de hazen lopen en kunnen u daar meer dan goede ondersteuning bieden.

We hebben een sterk wisselend aanbod van auto’s beschikbaar

Ook als u een schadeauto of een sloopauto aan wilt schaffen, bent u bij ons meteen aan het juiste adres. Wij begrijpen als specialist in autodemontage dat een dergelijke auto een mooi project kan zijn als u van het opknappen van auto’s houdt. Er zijn ook mensen die een dergelijke auto aan willen schaffen speciaal voor de onderdelen. Bij ons kan dat allemaal. We hebben een sterk wisselend aanbod van dergelijke auto’s beschikbaar. Zaak dus om ons aanbod zeer scherp in de gaten te houden. We hebben in de regel tal van verschillende merken en type auto’s voor u beschikbaar.

U koopt bij ons ook altijd betrouwbare tweedehands auto’s

Natuurlijk kunnen goede en betrouwbare tweedehands auto’s bij ons als specialist in autodemontage niet ontbreken. Bij ons kunt u altijd een mooi aanbod aan auto’s verwachten, opnieuw van verschillende merken en verschillende type auto’s. Koopt u bij ons als specialist in autodemontage een auto, dan weet u zeker dat u altijd met een zeer betrouwbare auto naar huis gaat. Nog een extra reden dus om vooral zaken met ons te gaan doen. Want als u een gebruikte auto koopt, dan wilt u toch vooral een betrouwbaar voertuig aanschaffen. Bij ons heeft u die zekerheid.

We hebben steeds nadrukkelijk aandacht voor het milieu en de planeet

Kiest u voor ons, dan weet u dus zeker dat u te maken hebt met een bedrijf dat de zaken prima voor elkaar heeft. Waar aandacht is voor het milieu en de planeet en waar de voorwaarden altijd goed zijn. Onze dienstverlening wordt alom geroemd en we hebben ook nog eens landelijke dekking. We voldoen aan de strengste milieueisen en koesteren onze klanten. U doet zaken met een hightech autodemontage bedrijf waar de auto’s op de best denkbare wijze gedemonteerd worden en waar de nog bruikbare onderdelen een tweede leven krijgen. Een prima adres dus als u van de sloopauto af wilt of als u geschikte en gunstig geprijsde auto onderdelen aan wilt schaffen.

Altijd verstandig om zaken te doen met door het RDW erkende ondernemingen

Het is overigens snel gegaan met de sloperijen zoals we die in ons land kennen. Het is goed te weten dat er in de negentiger jaren van de vorige eeuw nog 2500 sloperijen in ons land actief waren. Toen de overheid strenger werd als het ging om het milieu, daalde dat aantal aanzienlijk naar 700 in 2015. Van de sloperijen die nu nog actief zijn, zijn er vijfhonderd erkend door het RDW en we zijn er trots op dat wij er daar één van zijn. Het is altijd goed om zaken te doen met een door het RDW erkende sloperij namelijk.

Het voelt voor ons als specialist in autodemontage overigens bepaald niet als een last om te voldoen aan de strengste regels wat betreft het milieu. We omarmen ze omdat iedereen binnen onze onderneming waarde hecht aan het milieu en het welzijn van onze planeet.

Ook al specialist in de demontage van elektrische voertuigen

We zijn dan ook uw partner als het gaat om het demonteren van auto’s. Het doet er voor ons niet toe welk merk of welk type auto u aanbiedt, wij weten er altijd raad mee. Ondertussen hebben we ons ook weten te specialiseren in het demonteren van elektrische voertuigen. Dit is best bijzonder, omdat het demonteren van dergelijke auto’s om specifieke kennis en vaardigheid vraagt. Dit betreft zeker zaken die te maken hebben met de batterij van de auto. Met deze specialiteit weten we dus raad met echt elke auto. Het mooie is wel dat wat resteert van auto’s die door ons onder handen zijn genomen, met gemak in een kleine doos past.

Het tekent de ontwikkeling van het autodemontage bedrijf en tekent zeker ook de ontwikkeling die we zelf hebben doorgemaakt. En wat ons betreft zijn we nog lang niet klaar. Autodemontage is nog steeds volop in ontwikkeling en daar doen wij graag aan mee.

We streven volledige klanttevredenheid na, en dat elke dag opnieuw

Mocht u dus een auto hebben waarvan u graag af wilt, dan weet u dat u altijd bij ons aan kunt kloppen. Dat geldt eveneens als u zoekt naar specifieke onderdelen voor uw auto. Met een geavanceerd zoeksysteem hebben we geprobeerd het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Gezien het groeiend aantal klanten lijkt ons dat prima te lukken, waarmee we ook meteen voldoen aan een andere kernwaarde binnen onze onderneming. We streven namelijk volledige klanttevredenheid na. En dat elke dag opnieuw.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)