Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085 06 44 884

Je sloopauto inleveren snel en gemakkelijk

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Als er een bedrijfstak is die zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld heeft, dan is het wel de autosloperij. De opgestapelde auto’s behoren voorgoed tot het verleden. De autosloperij van nu staat bekend als een zeer moderne onderneming. Tegenwoordig staat de autosloperij symbool voor een zeer milieuvriendelijke wijze van werken. Dit om zo het effect voor planeet en milieu tot een minimum te beperken. Bleef er vroeger nogal wat van een auto over, tegenwoordig resteert iets dat u bij wijze van spreken in een boodschappentas kunt bewaren.

De autosloperij is een dynamisch bedrijf geworden. Innovaties zijn er aan de orde van de dag en dat maakt de autosloperij een voorbeeld is voor andere bedrijven, zeker ook in heel andere bedrijfstakken.

Vloeistoffen worden eerst uit de auto verwijderd en opgeslagen in speciaal geprepareerde tanks

Steeds meer mensen kiezen bewust voor een sloperij die de werkzaamheden op een zo groen mogelijke wijze uit kunnen voeren. Mensen zijn zich steeds meer bewust van de impact die bepaalde werkzaamheden kunnen hebben op de planeet en het milieu. Bij een moderne en groene autosloperij wordt de aangeboden auto altijd eerst ontdaan van de nog aanwezige vloeistoffen. Natuurlijk worden deze vloeistoffen bij de autosloperij opgeslagen in speciaal daarvoor geprepareerde tanks.

Bij een moderne autosloperij worden ook de nog te gebruiken onderdelen van de auto gestript. Deze onderdelen worden voor recycling gebruikt en krijgen vaak een tweede leven. Hier is dus sprake van een win-win situatie. Door recycling groeit de afvalberg niet nog verder. Bovendien kunnen nog te gebruiken onderdelen door de consument tegen een zeer aantrekkelijke prijs aangeboden worden. 

U krijgt dan een extra hoge prijs voor uw sloopauto

Juist vanwege het feit dat onderdelen van de auto voor recycling gebruikt worden, krijgt u vaak een extra hoge prijs voor uw sloopauto. Alleen dat is het al waard om altijd zaken te doen met een autosloperij die waarde hecht aan een goed milieu. Behalve het extra oog voor een zo klein mogelijke voetafdruk en impact op milieu en planeet is het verstandig altijd zaken te doen met een dergelijke autosloperij. Heeft u een auto die af is en waarvan u graag af wilt. Dan kunt u makkelijk contact leggen met de autosloperij. Nadat u uw gegevens en die van de auto door hebt gegeven, krijgt u snel een bod voor de auto.

Bent u akkoord met het aanbod, dan wordt de auto gratis opgehaald

Is het bod op uw auto u naar de zin? Dan zal de autosloperij de auto gratis bij u thuis op komen halen. Vervolgens heeft u de zekerheid dat de autosloperij de auto op een zo milieuvriendelijke wijze worden gedemonteerd. Doel is om zo weinig mogelijk restafval te realiseren en dat lukt de autosloperij heel erg goed. Voor het echter zo ver is, kunt u via de website van de autosloperij uw auto te koop aanbieden. Dit is even gemakkelijk als dat het snel kan. U geeft niet alleen uw gegevens aan de autosloperij, u laat via de website ook de gegevens van de auto achter. De sloperij zal de auto vervolgens beoordelen en komt al snel met een altijd passend en reëel bod. Vervolgens kan snel actie worden ondernomen en ben u in de regel heel snel van de auto af.

Uw auto wordt altijd op korte termijn bij u thuis opgehaald

Heeft u een deal met de autosloperij, dan kunt u er zeker van zijn dat de auto op zo kort mogelijke termijn van huis gehaald wordt. U wordt wat dat betreft dus volledig ontzorgd. Behalve dat u bij het halen van de auto meteen geld voor de auto krijgt, komt u eveneens in het bezit van een vrijwaringsbewijs van het RDW. Kort gezegd heeft u met dit vrijwaringsbewijs het bewijs in handen dat de auto niet langer van u is en dat u dus ook niet meer verantwoordelijk bent voor alles wat er vervolgens met de auto gebeurt. Wat betreft de prijs voor de auto die u te koop aanbiedt, is het altijd verstandig om zaken te doen met een autosloperij die nadrukkelijk kiest voor recycling. Dan weet u namelijk zeker dat u de beste prijs voor uw auto krijgt.

Een erkende autosloperij zorgt dat u meteen in het bezit komt van een vrijwaringsbewijs

Natuurlijk bent u blij dat u eindelijk verlost bent van de sloopauto en dat die door de autosloperij is opgehaald en dat u een leuke prijs voor de auto gekregen hebt. Misschien nog wel belangrijker is het vrijwaringsbewijs dat u van de autosloperij krijgt. Dit is een belangrijk document waarmee u aan kunt tonen dat het kenteken van de auto niet langer op uw naam staat, maar op naam is gezet van de autosloperij. Het is als verkoper dus belangrijk om altijd te zorgen dat u in het bezit komt van dat bewijs.

Zolang het kenteken niet is overgeschreven en u geen vrijwaringsbewijs kunt laten zien, blijft u verantwoordelijk voor alles wat met de auto te maken heeft. Dat betekent dus dat de belasting en verzekering en eventuele bekeuringen gewoon op u verhaald zullen worden. Kiest u voor een erkende autosloperij, dan krijgt u te maken met een bedrijf dat zelf vrijwaringsbewijzen uit mag schrijven. Het is belangrijk dat dit tijdens de overdracht van de auto bij het ophalen door de autosloperij goed geregeld wordt. En de erkende autosloperij maakt dit altijd in orde.

De sloperij conformeert zich graag aan de strenge eisen die gesteld worden wat betreft het milieu

Natuurlijk beschikt de goede autosloperij over de benodigde certificaten die horen bij een milieuvriendelijke onderneming. Daarmee conformeert de autosloperij zich aan de strenge eisen zoals die tegenwoordig gesteld worden aan sloperijen. Die eisen worden door de autosloperij omhelst. Ze staan vierkant achter de eisen en doen er zelf alles aan om het nog beter te doen dan wat wettelijk opgelegd wordt. Niet voor niets staan moderne sloperijen bekend als zeer innovatieve ondernemingen. Gelukkig kiezen steeds meer mensen voor een autosloperij die waarde hecht aan een schoon milieu en een zo klein mogelijke voetafdruk voor de planeet. Dat doen mensen zeker niet alleen omdat ze bij deze bedrijven vaak een betere prijs voor de auto krijgen, dat doen ze eveneens omdat er gelukkig steeds meer waarde wordt gehecht aan een schoner milieu. Gelukkig maar, want dit is natuurlijk een uitstekende ontwikkeling.

Informeer altijd eerst naar de beschikbaarheid van de onderdelen, het aanbod is namelijk sterk wisselend

U kunt overigens op een veel breder vlak zaken doen met de autosloperij, dan alleen het laten ophalen van de auto. Omdat nog bruikbare onderdelen kundig van de auto’s gedemonteerd worden, heeft de autosloperij standaard een grote voorraad aan onderdelen beschikbaar. Deze onderdelen kunnen nog jaren mee en worden bovendien tegen zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden. Omdat het aanbod aan onderdelen steeds wisselend van karakter is en er veel vraag is naar dergelijke goedkope onderdelen, is het voor u naar de autosloperij gaat verstandig eerst te informeren of bepaalde onderdelen die u zoekt ook daadwerkelijk op voorraad zijn. Het kan u zomaar een vergeefse rit besparen.

Er blijft verrassend weinig van de auto over, het past met gemak in een boodschappentas

Iets anders. Nadat u afscheid heeft genomen van de sloopauto, u uw geld en uw vrijwaringsbewijs heeft gekregen, bent u vaak benieuwd naar wat er vervolgens met de auto staat te gebeuren. Dat kunnen we u prima vertellen. Nadat de auto is opgehaald, krijgt het een plaats in de moderne demontagehal waarover de moderne autosloperij tegenwoordig beschikt. In deze hallen die speciaal zijn ingericht om zo milieuvriendelijk te kunnen werken, worden in eerste instantie de nog resterende vloeistoffen uit de auto verwijderd en in speciale tanks opgeslagen. Daarna wordt de auto zoveel mogelijk gestript en krijgen nog te gebruiken onderdelen een plaats in het magazijn. Het ijzer en rubber wordt verwijderd en afgevoerd en gebruikt voor recycling. Wat er vervolgens overblijft, is echt heel weinig. Wat een verschil met tientallen jaren geleden! En wat een verbetering vooral!

In het magazijn vindt u een keur aan betaalbare en nog prima te gebruiken onderdelen

In de autosloperij wordt altijd gekeken of en welke onderdelen van de auto nog geschikt zijn voor hergebruik. Al deze onderdelen krijgen een plaats in het magazijn en vanuit dat magazijn kunt u op een voordelige manier prima aan originele auto onderdelen komen. U kunt ons via de website laten weten welk onderdeel u zoekt. We geven vervolgens snel aan of we het op voorraad hebben en in andere gevallen houden we voor u in de gaten wanneer het onderdeel wel beschikbaar komt.

Juist vanwege recycling is het voordelig zaken doen met de onze sloperij

Het is een fabel om te denken dat wij als autosloperij die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft staan duurder is dan een reguliere sloperij. Veel mensen denken dat de extra kosten die gepaard gaan met het op milieuvriendelijke wijze verwerken van auto’s afgewenteld worden op de klant. Niets is echter minder waar. Juist vanwege de recycling is het goed zaken doen met een groene sloperij. Dit omdat u standaard meer geld voor uw sloopauto krijgt. Dit maakt dus dat u juist beter zaken kunt doen met een autosloperij die goed voor het milieu wil zijn en die borg staan voor recycling.

Het is heel erg snel gegaan met de autosloperij in Nederland; alleen de beste sloperijen zijn overgebleven na ingrijpen van de overheid

Het is snel gegaan met de autosloperij in ons land. Tot in de jaren negentig waren er meer dan tweeduizend sloperijen in ons land te vinden. De overheid deed er vervolgens alles aan om dit aantal terug te brengen. En dat lukte. In 2015 waren er nog slechts 700 sloperijen actief, die allen voldeden aan de strengere eisen. Van deze bedrijven is momenteel ongeveer 500 officieel door het RDW erkend. De effecten voor het milieu zijn door het verdwijnen van een groot aantal sloperijen goed geweest. De hedendaagse werkwijze is het milieu ook al van dienst.

De autosloperij heeft de strenge milieueisen echt omarmt en doet er zelf alles aan om ruimschoots te voldoen aan de eisen. Sterker nog, in de sloperij wordt elke dag opnieuw koortsachtig gewerkt aan het verbeteren van demontage. Daarbij wordt steeds gekeken naar hoe het milieu nog meer ontzien kan worden. Het zegt alles over hoe modern en hoe innovatief de huidige sloperijen zijn.

De voetafdruk voor het milieu en de planeet is gering en wordt steeds geringer

Het is om verschillende redenen dus verstandig altijd te kiezen voor een autosloperij die hecht aan het milieu en recycling en die RDW erkend is. Dan weet u dat u meer geld voor uw auto krijgt en dat u bij deze autosloperij ook voor een vriendelijke prijs aan materialen kunt komen. U weet dan dat de voetafdruk van een dergelijke sloperij voor het milieu en onze planeet gering is en steeds geringer wordt en door zaken te doen met een RDW erkende onderneming weet u ook al zeker dat u altijd uw vrijwaringsbewijs overhandigd krijgt. Alleen dat al zijn redenen genoeg om de voor u beste sloperij te selecteren.

De sloperij van nu kunt u omschrijven als een hightech bedrijf. Wie had ooit gedacht dat u dat wat resteert van een auto in een boodschappen tas kwijt kunt? Het is echter wel het geval. En dat is een meer dan uitstekende ontwikkeling.

De moderne autosloperij maakt het u gewoon heel erg gemakkelijk

De moderne autosloperij maakt het u bovendien altijd gemakkelijk. Via de website kunt u al zaken doen, heel simpel door uw gegevens en die van de auto in te voeren. U krijgt vervolgens een altijd eerlijk bod voor de auto. Tevens kunt u ook online een afspraak maken wanneer de auto opgehaald kan worden. U vindt op de website ook al informatie over de aangeboden onderdelen en kunt zo veel van de zaken dus gewoon online regelen. De juiste autosloperij kan u volledig ontzorgen. De juiste autosloperij hecht waarde aan het milieu en de planeet. Ook betalen wij u altijd de beste prijs voor uw sloopauto. Een sloperij kiest u met zorg en met aandacht. En met de juiste sloperij is het altijd prettig zaken doen.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)