Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 06-83593429

Autosloop en autosloperij Heerlen.

Sloopauto verkopen in Heerlen de autosloperij ook wel het autodemontage bedrijf heeft altijd interesse in uw oude auto. Het maakt voor het sloopbedrijf niet uit of uw auto nu een verlopen keuring heeft of helemaal total-los is de sloperij weet er wel raad mee. De oudere auto’s worden ingekocht voor de onderdelen. Naast gebruikte auto-onderdelen bevinden zich volop herbruikbare materialen op en aan uw auto. De autosloperij zal er zorg voor dragen dat deze materialen worden ontmanteld en kunnen worden hergebruikt. Ook wanneer u op zoek bent naar een specifiek onderdeel is het autodemontage bedrijf u graag van dienst. U kan online uw onderdelen aanvraag plaatsen. Hiermee bereikt u in een keer meerdere autosloperijen en zo is de kans groter dat u snel vindt wat u zoekt.

Hieronder ziet u het overzicht van autosloop bedrijven, autosloperijen in de regio Heerlen.


 

Sloopauto Verkopen Heerlen.

Het hebben van een oude kapotte auto is erg vervelend. Als eerste u kunt er niet meerijden voertuig vertoont gebreken daarnaast is het zo dat de vaste lasten gewoon betaald moet blijven worden zoals wegenbelasting en de verzekeringsplicht. Wanneer dan ook nog eens uw APK verloopt heeft u een groot probleem. Vanaf medio 2014 heeft de RDW de mogelijkheid gekregen u te bekeuren wanneer uw auto geen geldige APK mee heeft. Steekproefsgewijs controleert men of uw auto aan deze verplichting voldoet. Is dit niet meer het geval dan ontvangt u een boete voor het niet hebben van een geldig keuringsrapport. Vaak is het verstandiger deze bekeuring te voorkomen. Verkoopt u uw sloopauto daarom vandaag nog! Dit scheelt u niet alleen vaste lasten maar ook het risico op het krijgen van een hoge bekeuring is hiermee direct van de baan.

Door gebruik te maken van ons sloopauto taxatieformulier kunnen wij direct vaststellen wat voor auto u te koop heeft. Een ervaren inkoper zal uw aanvraag dan ook direct bekijken. Wij kunnen namelijk direct zien om wat voor model en type het gaat maar ook welke onderdelen wij zoal van dit type voertuigen kunnen verkopen. De inkoper zal dit meenemen in zijn bod wat hij u zal doen nadat u uw auto bij ons heeft aangeboden. Gaat u akkoord met ons overnamebod dan zal de sloopauto kosteloos bij u worden opgehaald. Zo kunnen ook in de regio van Heerlen kapotte auto’s dan wel sloopauto’s worden afgevoerd dit is geheel gratis en kost niks. Vaak betalen wij u nog voor de oude auto ook zal het afmelden bij de RDW direct worden uitgevoerd.

Nieuwe of gebruikte onderdelen.

Niet iedereen staat er bij stil maar door gebruik te maken van tweedehands auto-onderdelen valt erg veel geld besparen. Natuurlijk moet u wel beschikken over twee rechterhanden of een vakkundige monteur in arme nemen die een eventuele montage voor u kan verzorgen. Op een sloopauto zitten altijd nog wel enkele onderdelen die kunnen worden hergebruikt zoals een uitlaat en, dynamo of een startmotor. Dit soort onderdelen hoeft u dan ook zeker niet nieuw te kopen bij de dealer voor de hoofdprijs. Door gebruik te maken van tweedehands auto-onderdelen is erg veel geld besparen. Daarnaast is het ook nog eens goed voor het milieu want dit is een vorm van hergebruik!

Autosloop & Autosloperij in de regio van Heerlen.

Baarlo
Brunssem
Echt
Elsloo
Geulle
Heerlen
Kelpen-Oler
Kerkrade
Landgraaf
Maasbracht
Maastricht
Ospel
Roermond
Schinnen
Sittard
Suteren
Swalemen
Venlo
Venray
Voerendaal
Weert

(Sloop)auto verkopen?

06-83593429

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)