Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085 06 44 884

Je sloopauto inleveren snel en gemakkelijk

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Als het om een schadeauto gaat, kunnen wij u op alle mogelijke manieren van dienst zijn. Als specialist in de schadeauto bieden we dergelijke schadeauto’s te koop aan en kunnen we schadeauto’s ook op de beste en op zeer milieuvriendelijke wijze demonteren. We streven als specialist in de schadeauto volledige klanttevredenheid na en voldoen met liefde aan de meest strenge milieueisen zoals die ons opgelegd zijn. Behalve op het gebied van de schadeauto kunnen we u op veel meer vlakken meer dan goed van dienst zijn. Zo gelden we al eveneens als specialist in het importeren en exporteren van auto’s, bieden we occasions aan en zijn we het adres als het gaat om auto onderdelen. Daarbij maken we het de klant altijd gemakkelijk. We kunnen ook u volledig ontzorgen.

Kies voor ons als specialist in de schadeauto, dat is goed voor de portemonnee

Alleen al vanwege de portemonnee is het verstandig om altijd voor ons als specialist in de schadeauto te kiezen. Ondanks de strenge milieueisen en de innovaties die we steeds opnieuw doorvoeren, blijven de prijzen laag. De extra kosten die wij in dit kader maken worden dus niet doorberekend aan de klant. Omdat we een gekend adres zijn in recycling, bieden we juist extra veel geld voor uw schadeauto en is het dus goed voor uw portemonnee om voor ons te kiezen.

Via ons komt u snel en gemakkelijk van de schadeauto af

Heeft u een schadeauto en wilt u daar graag vanaf? Dan kan dat gemakkelijk en snel. U bezoekt gewoon onze website en geeft aan dat u van de schadeauto af wilt. Dit kunt u doen door uw eigen gegevens in te vullen en het kenteken van de auto net als relevante bijzonderheden aan te geven. Vervolgens stuurt u die per e-mail naar ons toe. Als we uw mail binnen hebben gekregen, kijken we daar naar en komen we al snel met een bod op uw schadeauto. Dat bod is bij ons altijd hoger dan bij andere aanbieders. Dat heeft alles te maken met het feit dat we sterk zijn in recyclen. We kopen de nog te gebruiken onderdelen namelijk om ze zo een tweede leven te geven. Daardoor kunnen we standaard een hogere prijs voor uw schadeauto bieden.

U kunt met elk merk auto bij ons terecht

Hebben wij een bod gedaan en kunt u zich daar in vinden? Dan maken we samen een afspraak wanneer de schadeauto opgehaald kan worden. Het doet er overigens niet toe om welk merk auto het gaat en het maakt eveneens niet uit waar u woont of waar we de auto weg moeten halen. Meestal is dat bij de klant thuis, dit kan echter ook prima bij het werk zijn bijvoorbeeld. Zoals gesteld zijn we als specialist in de schadeauto een onderneming die u volledig kan ontzorgen. In dat kader komen we uw schadeauto gratis ophalen. Er wordt bij de overdracht van de schadeauto meteen afgerekend en u komt meteen in het bezit van een RDW vrijwaringsbewijs.

Het RDW vrijwaringsbewijs is uitermate belangrijk; zo toont u namelijk aan dat de auto niet meer op uw naam staat

Dat RDW vrijwaringsbewijs is uitermate belangrijk. Met dit document toon u aan dat de auto niet langer op uw naam staat, maar op naam van ons als specialist in de schadeauto. Heeft u geen vrijwaringsbewijs dan blijft u verantwoordelijk voor de auto en alles wat daarmee te maken heeft. U moet dan denken aan het betalen van de belasting en de verzekering. U kunt dan zelfs nog bekeuringen krijgen, ook als iemand anders verkeersovertredingen begaat met de auto. En dat is wel het laatste dat u wilt. Bij de deal ontzorgen we u dus volledig. U heeft uw geld en het vrijwaringsbewijs en bent zo echt van de auto af. Voor ons begint het echte werk dan pas.

Demontage gebeurt in onze zeer innovatieve demontage hallen

Besluiten we de schadeauto te demonteren, dan gebeurt dat in een van onze zeer innovatieve demontage hallen. Deze hallen zijn zo ingericht dat de impact op het milieu en de planeet gering is. Zo worden de nog aanwezige vloeistoffen uit de auto gehaald en opgevangen in tanks. Daarna strippen onze specialisten de auto op zeer nauwkeurige wijze. De nog te gebruiken onderdelen worden van de auto gehaald en gecontroleerd. Zijn ze nog goed, dan krijgen ze een plek in ons geautomatiseerde magazijn en krijgen ze een tweede leven. Als onze specialisten klaar zijn met het demonteren van de auto, dan resteert er amper nog iets van de schadeauto. 

Er is steeds meer vraag naar de schadeauto en dat vinden we natuurlijk een prima zaak

Behalve dat we ervoor kunnen kiezen om de schadeauto te demonteren, bieden we ook standaard een mooi aanbod van schadeauto’s te koop aan. Er is altijd veel vraag naar de schadeauto. Dit omdat mensen zelf een dergelijke auto op willen knappen of juist vanwege de onderdelen aan de auto. Het aanbod aan schadeauto’s dat we te bieden hebben is erg divers. We hebben auto’s van verschillende merken en uit verschillende bouwjaren beschikbaar. Omdat er sprake is van een steeds wisselend aanbod is het verstandig dat als u een bepaalde auto zoekt u regelmatig onze website bekijkt. Zo weet u zeker dat u de door u gewenste auto nooit mist.

Ook al een erkend specialist in het im- en exporteren van de auto

Daarmee is de kous wat betreft onze diensten als specialist in de schadeauto nog bepaald niet af. Zo zijn we ook al gespecialiseerd in het importeren en exporteren van auto’s. We hebben dan ook standaard een mooi aanbod exportauto’s in de aanbieding, auto’s met en zonder schade. Mocht u zelf auto’s willen im- of exporteren dan kunt u ook altijd bij ons aankloppen. We weten precies hoe dit werkt met de vrijwaringsbewijzen en weten bovendien welke documenten noodzakelijk zijn voor de douane. Onze specialisten weten ook daar alles van en zijn altijd bereid om hun parate kennis met u te delen.

Omdat er steeds sprake is van een wisselend aanbod is het verstandig regelmatig onze website te checken

Als specialist in de schadeauto zijn we ook het adres waar u een betrouwbare tweedehands auto koopt. Koopt u bij ons een dergelijke auto, dan weet u zeker dat u een auto krijgt die betrouwbaar is en waaraan u nog heel erg veel plezier gaat beleven. U kunt zich daar zelf van overtuigen door eerst een proefrit te maken, want dat behoort natuurlijk altijd tot de mogelijkheden. Ook wat betreft het aanbod occasions is er sprake van een sterk wisselend aanbod. Ook nu is het dus zeer verstandig om het aanbod regelmatig eens te bekijken. Dat wat er nu niet staat, kan er zomaar over een week wel staan namelijk. Uiteraard bieden we de betrouwbare occasions tegen zeer concurrerende prijzen aan.

Bij ons koopt u uitstekende auto onderdelen voor een zeer betaalbare prijs

Waar we als specialist in de schadeauto vooral bekend door geworden zijn, is het aanbod aan nog prima auto onderdelen. Deze auto onderdelen zijn nog zo goed, dat u er nog heel erg lang plezier aan gaat beleven. Sterker nog; we bieden standaard garantie op de onderdelen en dat zegt genoeg over de kwaliteit van de auto onderdelen. Het zoeken naar de voor u geschikte onderdelen is een fluit van een cent overigens. U voert gewoon het kenteken in of kunt met behulp van onze geavanceerde zoeksystemen snel het gewenste onderdeel vinden. Zo ziet u steeds of het door u gewenste onderdeel ook daadwerkelijk op voorraad is. En ook nu geldt weer dat het aanbod steeds wisselend is. Blijf onze website dus checken.

De grootst mogelijke zorg voor planeet en milieu

We doen ons werk als specialist in de schadeauto met de grootst mogelijke zorg voor milieu en de planeet. We conformeren ons graag aan de strengste milieueisen en proberen die regels zelfs te verbeteren. We zijn wat dat betreft innovatief, iets dat blijkt uit onze zeer moderne demontage hallen en het feit dat we ons tegenwoordig ook al specialist mogen noemen als het gaat om het demonteren van elektrische voertuigen. Daar is extra parate kennis voor nodig en daarover beschikken wij. Zeker wat betreft het verwerken van de batterij wordt extra kunde en vaardigheid gevraagd. In dat kader zijn we ook al een gecertificeerde onderneming waarmee we duidelijk maken dat we een zeer veelzijdige specialist in de schadeauto zijn. 

We hebben weten te voldoen aan de steeds strenger wordende regels wat betreft het milieu

We zijn de afgelopen jaren in staat geweest om te voldoen aan de steeds strenger wordende regels. In de negentiger jaren waren er rond de 2500 sloperijen in ons land actief. Dat vond de overheid zeker vanuit milieu overwegingen wat te gortig. En dus werden de regels wat betreft het milieu steeds scherper. Wij hebben alle stormen overleefd en ondertussen is nog ongeveer een kwart van de 2500 sloperijen actief. We kunnen dus voldoen aan de strengste milieueisen en dat doen we met liefde. We proberen zelf met steeds weer nieuwe manieren van werken te komen die nog minder schadelijk zijn voor onze directe omgeving. We merken gelukkig dat ook de klant hier steeds meer waarde aan hecht en dat vinden wij uiteraard een prima ontwikkeling.

Met ons als specialist in schadeauto’s kunt u zaken doen vanuit de luie stoel

Het is dus goed zaken met ons doen als specialist in de schadeauto. We maken het u zo gemakkelijk mogelijk en met ons kun u zaken doen vanuit uw luie stoel. We zorgen dat u meteen uw geld krijgt en dat u in het bezit komt van het zo belangrijke vrijwaringsbewijs. Het aanbieden van een schadeauto is gemakkelijk en dat geldt eveneens voor het vinden van de door u gewenste auto onderdelen. We kunnen u het eigenlijk niet gemakkelijker maken, al proberen we dat wel elke dag opnieuw.

Tegenwoordig is er sprake van een high tech onderneming die aan alle milieueisen voldoet

We zijn een door het RDW erkende onderneming en dat betekent onder meer dat we zelf vrijwaringsbewijzen uit mogen schrijven. Onze specialisten beschikken over alle benodigde certificaten en we hechten echt waarde aan een zo groen mogelijke manier van demonteren van auto’s. Dat wat uiteindelijk van een auto overblijft, past met gemak in een doos of een boodschappentas. Dat in schril contrast met de werkwijze zoals die in de negentiger jaren nog gehanteerd werd. Van een stapel oude auto’s ergens in een afgelegen weiland is dan ook al lang geen sprake meer.

Tegenwoordig is er sprake van een hightech sloperij die aan de strengste milieueisen kan en wil voldoen. Ons doel is om de footprint voor milieu en planeet zo klein mogelijk te houden en zonder onbescheiden te willen zijn lukt ons dit heel erg goed. Daarbij zijn we zelf nog lang niet uitgeleerd. Bewijs daarvan is wel dat we nu ook specialist zijn in het demonteren van elektrische auto’s.

Het is zeer verstandig om juist zaken met ons te doen

Alles bij elkaar is het dus zeer verstandig om juist zaken met ons te doen. Het feit dat we voldoen aan de strengste eisen gaat gepaard met forse extra investeringen. Die extra kosten echter, berekenen we niet door naar de klant. Integendeel. U merkt daar niets van. Het is juist goed voor de portemonnee om zaken met ons te doen omdat we standaard een hoge prijs voor uw schadeauto geven om de simpele reden dat we zoveel mogelijk van de auto recyclen en onderdelen te koop aanbieden. En dus gaan we ervan uit dat u ons weet te vinden als u ook graag van uw schadeauto af wilt.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)